Kelvin nyss: "Hej Lo. Ok jag kommer snart....

Kelvin nyss: "Hej Lo. Ok jag kommer snart. Mamma jag åker och hämtar Lo med motorcykeln. Asså jag har många brudar. Men jag och Lo åker och går på en rotantisk prodenad. Hej då mamma" Haha jag vad kan man säga. Jag fråga honom nyss varför han har så många brudar. Då fick jag till svar: "men mamma nån måste ta hand om brudarna så inte några dumma pojkar gör illa dom! " Go ungen!


Idag har Nina vart här och surrat lite. Se...

Idag har Nina vart här och surrat lite. Sedan kom Lillebror och hans kompis hit, Malin och Theo och så gjorde vi middag tillsammans. Gott! Vi har Surrat och haft trevligt. Mina bihålor är inte att leka med heller. Men jag måste säga att jag är väldigt nöjd över hur bra denna vecka ändå gått. Älskar mina underbara barn och min fantastiska karl!


Idag blir vår lilla Leo tre månader! Oj va...

20120126_094021 (MMS)

Idag blir vår lilla Leo tre månader! Oj vad tiden går fort! Känns som jag inte hinner med!


Saknar min älskling som är i Kiruna. Jag h...

Saknar min älskling som är i Kiruna. Jag hoppas att han kommer trivas och må bra där. Det är det som är viktigast! Hoppas verkligen att detta funkar för honom. Han är bäst min gubbe. Finns nog ingen som gör mig så lycklig! Se bara vilka fina barn han gett mig! 6år av lycka! Helt underbart!


Idag har vi vart på Föräldragruppen. Mycke...

Idag har vi vart på Föräldragruppen. Mycket trevligt som vanligt! Vi luncha även tillsammans. Sedan fick även Leo sina vaccinations sprutor idag. Och det var ju två sprutor och då hon var ensam sköterska idag fick hon först ta en och sedan den andra. Har aldrig hört Leo vara Sååå ledsen! Ikväll blir det nog mest lugnt. Sedan imorgon blir vi bara hemma.


Igår åkte Erik på nya äventyr! Han är nu m...

Igår åkte Erik på nya äventyr! Han är nu mera i Kiruna och jobbar varannan vecka. Så detta är första gången vi är ifrån varandra så här länge. Och jag är själv med barnen i 7 dagar. Ännu funkar det riktigt bra. Kelvin sköter sig exemplariskt. Jag är dock lite förkyld och trött i kroppen. Får ju alltid öroninflammation då jag blir förkyld. Blir spännande detta att se hur allt kommer funka med varannan vecka schema. I längden tror jag det blir toppen. Viktigaste är dock att Erik trivs och är lycklig! För är han lycklig är hela familjen lycklig!


Idag har jag och barnen vart och handlat. ...

Idag har jag och barnen vart och handlat. Mycke mat vart det! Sedan har jag plockat och städat. Tagit bort sista jul grejerna. Nu ser jag lite tv mellan matlagningen.


Hej. Nu var det länge sedan! Har haft full...

Hej. Nu var det länge sedan! Har haft fullt upp. Vi åkte till Vindeln i tisdags. Hade tid hos Logopeden i Umeå på onsdagen. Mamma åkte med och hjälpte till med Leo. Det gick bara bra. Dom ska ha fortsatt kontakt med oss och eventuellt behandling längre fram i tiden. Sedan på onsdag kväll hjälpte jag lillasyster med hennes rum. Leo hann även bli förkyld under dessa dagar så han är tät i näsan och har svårt att sova.


Oj vad mycke tankar som flyger runt i skal...

Oj vad mycke tankar som flyger runt i skallen på mig! Tänker på inredning, jobb, polefit, hästar mm. Håller på att kolla mig runt efter en snäll häst för en "nybörjare" som jag kan få vara och ta hand om någon dag i veckan. Men grejen är att jag inte gillar att rida själv ute i skogen osv... Humm


Kelvin har ju nu ett tag ritat huvudfoting...

20120112_173056 (MMS)

Kelvin har ju nu ett tag ritat huvudfotingar. Tycker det är så kul nu när han verkligen försöker rita figurer och saker och verkligen har berättelser till sakerna också. Idag har det vart en tung dag med massor av trots och bråk. Kvällen slutade dock bra vilket känns skönt. Mår verkligen dåligt då vi ska bråka och tjafsa hela tiden. Men spelar ingen roll hur jobbig han än är och hur ofta det känns som man bara vill skita i allt och flytta så övervinner min kärlek till honom allt! Mina barn betyder allt för mig. Även om det kan vara tungt ibland. Jag har ju själv så hett tentamen också och det underlättas ju inte med bråk. Mycke bråk skulle nog kunna slippas om jag lär mig att lugna ner mig också. Tur jag har Erik!


Min som fick just mina tårar att börja rin...

2011-09-15_07_59 (MMS)

Min som fick just mina tårar att börja rinna! Han kom över och la sig i vår säng, vilket blir väldigt trångt så när han somnat igen bar jag tillbaka honom till sitt rum. Då jag lägger ner honom och bäddar om honom säger han med väldigt trött röst "Jag älskar dig mamma, jag älskar dig" Min fina underbara pojke!


Idag har jag och barnen vart en snabbis ti...

Idag har jag och barnen vart en snabbis till stan och sedan förbi Malin. Väl hemma så har det bara vart lite små pyssel och laga mat. Jag och gubben har myst lite och nu blir det att försöka sova. Kelvin ska på dagis imorgon, första dagen efter lovet. Hade tänkt vi skulle fota vårt BB foto imorgon också. Annars har jag bara tänkt ta det lugnt imorgon. Måste försöka boka läkar tid också. Suck.


Ny inspiration

Jag har fått lite ny inspiration till vårt vardagsrum.
Vart så sugen.
Tur man har mycket grejer hemma så man inte behöver köpa så mycket nytt bara för man vill ändra inrednigen lite.
Dett är några inspirations bilder:
Bilderna är lånade från ELLOS.
Får väll se om jag kan få till det sås om jag vill ;)

Åh vad jag känner mig ledsen och besviken!...

Åh vad jag känner mig ledsen och besviken! Leo vill verkligen inte amma längre. Direkt jag sätter honom mot bröstet skriker han hysteriskt tills han nästan spyr! Jag vill verkligen amma men känns som jag inte kan tvinga Leo till det då han blir så som han blir... Snyft! Känns inte alls kul :-( När amningen äntligen funkar! Han har bara blivit tjorvigare och tjorvigare den senaste veckan. Och jag har verkligen försökt men vi båda är helt sjö blöt i svett innan han ens börjar äta. Känns jätte jobbigt för som sagt vill jag verkligen amma!


Hemma igen

Japp d[ var man hemma igen.
Har haft det bara bra hos mamma och svante.
Även hunnit träffa mormor och morfar.
Hade det super kul på The Studio med Therese och Maria.
Fick fota mig mer Leo och vi tog även syskonbilder jag och Therese och Maria.

Ligger hemma hos mamma och försöker få Leo...

Ligger hemma hos mamma och försöker få Leo att somna. Tror han märker precis som äldre barn att han inte är hemma. Han har liksom inte riktigt ro att somna. Är iaf en riktigt trött mamma. Hoppas han somnar snart. Får se om jag åker hem imorgon eller sover en natt till. Beror på hur trött jag är efter morgondagen.


Denna dag har bestått utav att packa allt ...

Denna dag har bestått utav att packa allt jag och Leo ska ha med oss till Vindeln idag för imorgon ska jag och mina små systrar till tid studio och fota oss. Kul kul. Och så har jag och Kelvin försökt att mysa inte så lätt alla gånger då trotsen sätter in men har ändå vart helt helt ok dag. Hoppas bara det slutar snöa innan jag ska köra bil ikväll. Är så jobbigt att köra annars.


Idag kom Kelvin hem från mormor. Så vi pas...

20120104_144040 (MMS)

Idag kom Kelvin hem från mormor. Så vi passade på att vara ute och leka. Vi åkte skrana och lekte. Sedan drog Kelvin Leo i bebis pulkan. Riktigt mysigt. Vi har även haft främmande ikväll då Joel och Nina vart hit. Nu blir det att sova. Är ovanligt varmt här hemma i huset idag. Får se hur lätt det blir att sova.


saknar!!!

Oj vad jag saknar Kelvin nu!!
Vill bara krama och pussa på honom!
Nu ska jag ta och lägga mig och drömma om min vackra lilla mini prins!
Mammas älkling

Leo har fått nya Nappar och napp hållare f...

20120102_202233 (MMS)

Leo har fått nya Nappar och napp hållare från U och E. Jätte fräna och helt miljö vänliga. Tack så mycket.


Kvällens outfit. Har verkligen haft en sup...

20111231_155033 (MMS)

Kvällens outfit. Har verkligen haft en super trevlig kväll! God mat och trevligt sällskap. Ganska avslappnat och skönt. Vart dock en annan outfit efter halva kvällen då de var så svårt att amma i känningen. Nu blir det att sova. Känns som ögonen åker i kors. God natt.


RSS 2.0