Idag har jag fått mjölkstockning. AJ AJ AJ...

Idag har jag fått mjölkstockning. AJ AJ AJ! Inte alls Nice. Har pumpat i omgångar och försökt få Leo att äta så nu börjar det lätta lite. Ska snart hoppa in i duschen också. Har plockat bort en del jul saker nu. Satt upp mina nya röd vit rutiga gardiner. Sedan blir det att åka in och handla inför nyårsafton. Är dock ganska sliten då jag har ont och fått feber av mjölkstockningen.


Tack

Måste skriva ett litet tack inlägg.
Vill tacka för allt stöd som jag får.
När man har det lite jobbigt ibland och känner att man måste få prata så är detta ett bra ställe för mig.
Jag kan skriva det jag tycker och känner för tillfället.
Måste säga att den känns bra och stärkande att få så bra och fina kommentarer!
Tusen tack för ert stöd!

Idag åkte Kelvin till mormor. Jag har vart...

Idag åkte Kelvin till mormor. Jag har vart på stan en sväng med Hanna hittade skorna då. Sedan köpte jag med mig mat hem till mig och gubben. Nu har vi sett lite på tv. Snart blir det sängen. Funderar på vad jag ska hitta på imorgon. Kanske plocka bort lite jul grejer...


Köpte nya skor idag på rean. Dom har orden...

20111228_181528 (MMS)

Köpte nya skor idag på rean. Dom har ordentlig gummi sula. Och är ännu snyggare i verkligheten.


Ligger och funderar. Ganska knepigt att vi...

Ligger och funderar. Ganska knepigt att vi får bråka med Kelvin hela dagarna så vi båda går runt och är på dåligt humör. Det skriks och tjatas som bara den. Men nu när han ska få åka till mormor imorgon så får jag skuldkänslor för att jag skuldkänslor "skickar iväg" honom. Han blir även borta över nyår. Magen knyter sig då jag tänker på det. Knepigt! Han mår inte dåligt av att få åka till mormor och bli bortskämd ett tag. Varför ska jag då må dåligt då han ska åka?! Känns som jag är en hemsk mamma som skickar iväg honom då det blir jobbigt. Får sånna skuldkänslor så det gör ont!


Kelvin har myst med sin nya DVD spelare id...

20111226_134253 (MMS)

Kelvin har myst med sin nya DVD spelare idag. Han har suttit och sett Smurfarna. Sedan har vi haft främmande. Blev Frasses till middag idag och marängswisch till efterträtt. Mums! Nu är det att försöka bråka i säng den större pojken. Har har ju lämnat bort Napparna till tomten så förutom all trots är det även tjafs och bråk för Napparna. Nej ska gå upp med Kelvin nu för 1008011:e gången nu.


Oj vilken aktiv dag det vart. Först sa fix...

Oj vilken aktiv dag det vart. Först sa fixade jag dom nya knopparna på Hörnskåpet. Sedan har jag och Kelvin gjort chokladbollar. Han var jätte duktig! Sedan har jag dammsugat, dammtorka och skurat golvet. Jag har burit upp ren tvätt och burit ner all smutsig. Jag har redogjort kanin buren och skurat golvet i gästrummet. Redogjort kattlådan i källaren. Nu är det bara att skura köksluckorna och rensa kattlådan inne på toan nere kvar. Sedan ikväll ska vi till Joel och Nina. Snart är de jul.


Så här ser skåpen ut nu mera. Det var furu...

20111222_110039 (MMS)

Så här ser skåpen ut nu mera. Det var furu tidigare och även furu knoppar. Målade det igår och satte dit nya knoppar idag.


Men detta hade det nedersta glaset gått sö...

20111221_174519 (MMS)

Men detta hade det nedersta glaset gått sönder. Fick leta fram ett annat glas. Så nu vart det ett cocktail glas istället för två lika glas. Men vart bra det också. Är hel nöjd med dom.


Mina kakfat var trasiga då jag kom hem. De...

20111221_174537 (MMS)

Mina kakfat var trasiga då jag kom hem. Det hade skett en liten olycka. Detta fat var dock bara att limma ihop igen. Men det andra...


Erik gjorde mat till mig och Kelvin idag.

20111221_174819 (MMS)

Erik gjorde mat till mig och Kelvin idag.


Har gjort kakfat idag. Fick idén av en kom...

20111220_185729 (MMS)

Har gjort kakfat idag. Fick idén av en kompis som gjort ett jätte fint åt mig. Så här vart mina.


Älskar dessa gamla trä lådor. Har tre olik...

20111217_201440 (MMS)

Älskar dessa gamla trä lådor. Har tre olika, denna hittade jag nere i källaren tidigare i veckan.


Hittade denna gamla hink ute i ett förråd ...

20111219_174431 (MMS)

Hittade denna gamla hink ute i ett förråd igår.


Idag har det vart en hård dag... Idag har ...

20111217_201426 (MMS)

Idag har det vart en hård dag... Idag har det målats för som bara den. Nina har vart här och hjälpt mig så nu är köket och matsalen målat i vitt. Eller äggskal heter färgen. Köket vart toppen men matsalen behöver målas ett varv till. Färgen tog slut bara så får lov att köpa mer framöver. Tusen tack för hjälpen idag Nina. Måste säga att mina små pojkar vart otroligt snälla idag! Nu blir det att sova. Ont i kroppen och trött som nånting. God nått på er.


Leos favorit filt. Han fick en sån fast de...

20111216_094933 (MMS)

Leos favorit filt. Han fick en sån fast den är blå med vitt istället och den gillar han att mysa med så då passade vi på att köpa en till likadan fast annan färg igår. Den blå har han fått av min mormor och morfar. Som för övrigt är världens bästa mormor och morfar. Mina bästa vänner. Älskar dom sååå mycket!


Nu är vi på väg hem efter en lyckad dag i ...

Nu är vi på väg hem efter en lyckad dag i Umeå. Bara två julklappar kvar nu. Kelvin verkar ha haft det toppen hos moster Helena. Han var på sånt strålande humör. Var trevligt att få träffa syrran lite också. Saknar min familj och släkt i Umeå. Tur man har fina vänner i Lycksele som gör att man känner sig hemma ändå.


Sitter i bilen på väg till Umeå. Mellan Vi...

Sitter i bilen på väg till Umeå. Mellan Vindeln och Rödå var det super mycket renar och dom är helt orädd. Erik klappa dom baki ändan från bilen. Man fick formligen knuffa bort dom med bilen för att få dom att flytta sig från vägen. Men då ligger det ju nån död här och var också. När vi kommer till Umeå ska vi lämna Kelvin hos min storasyster Helena. Hon ska vara barnvakt. Tror Kelvin är lite spänd på det.


Nu har jag städat i skafferiet. Oj vad myc...

Nu har jag städat i skafferiet. Oj vad mycket skit man har där! Vart typ två Ica kassar med skräp. Nu ska jag försöka sova så jag orkar med en hel dag i Umeå. En kompis från byn ska också med och så har vi barnvakt i Umeå som ska ta Kelvin. Tror det kan bli en toppen dag! God natt.


Jag har velat få tag på en skänk och ett h...

Jag har velat få tag på en skänk och ett hörnskåp. Idag skrev jag ut det på Facebook och fick snabbt svar. En tjej här i Lycksele som hade båda delarna! Weee! Bra pris fick jag också! Super! Ska bara måla om det. Blir att hämta det på tisdag. Blir nog toppen!


Har snabb duschat. Fick passa på nu då det...

Har snabb duschat. Fick passa på nu då det fanns tid och varmt vatten. Nu får jag dock sova med blött hår vilket inte alls är speciellt kul, men vad gör man inte för att få njuta av en dusch! Kelvin sover nere på soffan i natt. Han var så trött. Imorgon blir det mys med Eriks familj innan jul. Ser fram emot det! Nu sova på mitt blöta hår.


Lördag

I natt har jag fått sova så oj oj!
Leo sov mellan 01-06.30, ammade och sedan somnade vi igen till ca 08.00 och sedan slumrade vi till en snabbis innan vi klev upp.
Nu är jag bara trött för jag sovit för mycket tror jag.
=P
Men skönt var det!
Sedan har vi vart in till stan idag och vart på Lindex och köpt strumpbyxor till leo och hittade en tröja till Kelvin.
Betalade typ 89kr för allt.
Strumpbyxorna skulle ha kostat 69.50kr och tröjan 49.50 men hade 25%rabatt så art billigt.
=)
Sedan fixade vi en julklapp ch sedn var vi och hälsade på några som fick barn 2 veckor efter oss.
Trevligt =) Barnen busade som galningar =)
Nu är det middag som gäller och sedan iväg till byn en sväng.
Bjuder på en bild på grabbarna som har hund mys:

Igår skulle vår fina Johan blivit 23år. Vä...

Igår skulle vår fina Johan blivit 23år. Världen är så orättvis! Fick mig en liten knut i magen då telefonen plinga till och en påminnelse om att Johan fyller 23 står på skärmen. Han var verkligen värd att få fylla 23 och inte tas från denna värld så fort. Men den glädje han spred den korta stund vi hann ha honom kommer för evigt finnas hos oss. Är så glad att vi fick äran att lära känna honom! Tack du fina! Hoppas du hade en fin födelsedag där du är.


Oj vilka fina presenter jag fått! Ett supe...

20111205_221155 (MMS)

Oj vilka fina presenter jag fått! Ett super fint halsband av lillasyster, toblerone, pengar, jackan, Presentkort, örhängen och ljus fatet på bilden, blomster arrangemanget på bilden, och sån text att hänga på väggen där det står vår familj som ska få hänga på foto väggen. Och super fin Present av Erik. ;-)


Idag är jag så trött att jag vet knappt va...

Idag är jag så trött att jag vet knappt vad jag heter. Blöder näsblod för jag är slut på. Men men. Idag har det kommit lite snö. Den 5:e december sviker aldrig. Det har alltid vart snö på min födelsedag. När jag skulle lämna Kelvin på dagis så vart han jätte lycklig över att det var snö ute. Gull ungen min! Nu blir det att bara ta det lugnt i soffan ett tag. Ska sätta igång en film nu och bara mysa med Leo.


Idag har min familj och några vänner vart ...

Idag har min familj och några vänner vart hit för att gratta mig i förskott. Mycket trevlig dag och många fina presenter. Riktigt Nice. Imorgon ska Kelvin på dagis och jag och Leo ska bara vara hemma och kanske försöka se någon film. Ska börja se om jag kan komma på vad man ska ge alla i julklapp också. Puh, svårt att komma på till alla. Jag och Erik har iaf kommit på att vi ska inte ge varandra någon julklapp utan vi ska istället längre fram hitta på nått bara vi två. Bara mysa och göra nått utan barn. Nej nu ska jag strax hoppa ner i sängen tror jag.


Idag har vi burit in lite mer ved. Fylla p...

Idag har vi burit in lite mer ved. Fylla på lagret igen innan snön. Sedan har vi vart på julmarknad på Gammplatsen. Mysigt då det är mörkt och massa ljus osv. Kelvin fick träffa tomten igen och denna gång fick han gå fram och säga sitt namn och vad han önskade sig så skrev tomten upp det på sin stora långa lista. Kelvin sken som en sol. Så kul att han inte är ett dugg rädd tomten, har han aldrig vart heller. Nu blir det god middag innan städning och tårtbak. Imorgon kommer det gäster som vill ha tårta. Sedan ska vi väll försöka hinna ha lite lördags mys också. Puh mycket att göra på en dag.


RSS 2.0