Har lite problem med amningen. Lillen vill...

Har lite problem med amningen. Lillen vill inte riktigt bli mätt av det. Spelar ingen roll hur länge jag ammar så är han ändå inte riktigt nöjd. Har fått börja ge lite ersättning efter att jag ammat för att han ska bli nöjd. Hoppas att det bara är nu under en tillväxt period. Är ju så glad att amningen funkar denna gång! Håll tummarna för att det ska fortsätta fungera!


Så här ser min nya jacka ut! Det är en Did...

7332627022596_f- (MMS)

Så här ser min nya jacka ut! Det är en Didrikson jacka. Shannon heter den. Har tittat på den tidigare men det var så dyr, 1599kr. Men snacka om tur! Idag hittade jag den på rea 999kr! Tack mormor och morfar för jackan! Älskar den! Det var är en födelsedagspresent av dom. Nu ska jag amma färdigt, sitter i bilen inne i stan och ammar. Puss


Oj vad trött jag är! Jag tror gårdagen tog...

Oj vad trött jag är! Jag tror gårdagen tog på med gnölig bebis som aldrig riktigt somna ordentligt någon gång under hela dagen. Det vart även en panik sväng till stan och köpa blöjor mm. Sedan hade vi trevligt främmande på kvällen också. Idag blir det att åka och iaf kika på en jacka. Sedan blir det VILA!


Födelsedag och jul

Nu börjar det tjatas om önskelistor från höger och vänster ;) haha
Fyller ju år på månag och jag har typ bara önskat mig två saker hitils.
En ordentlig vinterjacka
och ordentliga supervarma skoter skor.
Jacka vet jag att jag ska få för jag skulle få välja ut den själv =)
Men nu måste jag tydligen komma på nå mer...
Denna halsduk från Lindex önskar jag mig och dessa tillhörande vantar:
* skulle vilja ha några med skor kilklack... och gärna lite lurv på dom =P
Denna väska från lindex hemsida:
Nu kommer jag inte på nått mer!
iaf inte just nu...
Nina! Köp ingen julklapp till oss, om ni ska köpa så köp bara till barnen! =)

I natt har Leo haft jätte ont i magen och ...

I natt har Leo haft jätte ont i magen och det har hållit i sig ända tills för en liten stund sedan. Har aldrig hört honom skrika så. Men nu har det iaf lugnat ner sig lite. Vi har hämtat Kelvin på dagis och nu ska vi nog sätta igång en film jag och Kelvin. Det har snöat här idag och även igår kväll så nu är det lite vitt iaf.


Idag har vi vart på skyltsöndan och kikat....

20111127_152310 (MMS)

Idag har vi vart på skyltsöndan och kikat. Erik köpte lite jul kläder till barnen. Vi har umgåtts med underbara människor och bara haft det trevligt. Och jag har funderat lite på vad jag önskar mig i julklapp och i födelsedagspresent. Har iaf kommit på en sak. En ordentlig jacka. Har hittat en jag vill ha som är 2 i 1. Helt super! Dom är ju dock sällan billig.


Idag har sotaren vart här. Sedan har jag o...

Idag har sotaren vart här. Sedan har jag och Kelvin julpyntat. Nu är det bara städningen kvar. Idag är vi ganska trötta hela familjen. Dom större pojkarna vilar just nu men precis då jag skulle lägga mig så vaknade Leo så passar vi på att mysa jag och Leo. Ska strax börja göra lasagne. Sedan kanske det blir att åka in till byn en sväng ikväll.


Vet inte vad jag ska hitta på med håret. V...

2011-11-23_23_06 (MMS)

Vet inte vad jag ska hitta på med håret. Vill iaf inte färga det. Är skönt att ha sin riktiga hår färg, då slipper man färga utväxt osv. Blir väll bara att klippa topparna kanske ska höra om den som ska klippa mig har nått förslag. ;-)


Idag har vi vart och vägt Leo. 4760g väger...

Idag har vi vart och vägt Leo. 4760g väger han nu. Malin och hennes lilla Theo följde med oss till stan. Mycket trevligt. Blir alltid lika glad av att umgås med dessa underbara människor! Känns bra att det finns allt fler och fler man trivs att umgås med i byn. Sedan har barnen fått leka och Kelvin och Theo har verkligen lekt super bra! Imorgon blir vi hemma både jag och Kelvin för han behöver nog vila upp sig. Blir att fixa och dona lite här hemma bara.


Får fjärilar i magen då jag tittar på denn...

2011-11-16_23_01 (MMS)

Får fjärilar i magen då jag tittar på denna underbara lilla skapelse! Oj vad lycklig jag är! Jag älskar verkligen våra barn. Känns sa underbart att jag nu har två. Två helt underbara pojkar som gör mitt liv helt enkelt underbart! Eller egentligen är det tre killar som gör mitt liv underbart. Erik är helt fantastisk också!


Leo bara växer och växer. Hjälp! Jag hinne...

2011-11-16_14_15 (MMS)

Leo bara växer och växer. Hjälp! Jag hinner inte med! Fast det betyder ju bara att han är frisk och mår bra. Men jag hinner inte med.


Oj vilken natt. Mina killar har haft det l...

Oj vilken natt. Mina killar har haft det lite kämpigt under natten. Leo har haft ont i magen och Kelvin har haft ordentlig växt värk. Så dom har vart vaken om vart annat. Nu sover iaf lillen och Kelvin är på dagis. Vi tog lite sovmorgon då vi vart vaken så mycket. Men vart inte så mycket sovmorgon för mig men Kelvin fick iaf sova en stund extra.


Ingen matlust!!

Jag har ingen matlust längre!!
Det är väldigt sällan jag är sugen på mat.
Lite tråkigt....
Vet inte om det beror på att jag oftast måste laga maten, planera maten mm eller vad detkan bero på.

Sitter uppe och ammar lillen. Känner stor ...

Sitter uppe och ammar lillen. Känner stor skillnad mellan denna Lill fis och Kelvin. Då jag amma Kelvin fick jag spy för det gjorde så ont. Visst känns det denna gång också men ej som sist. Dock måste jag ha amnings napp även denna gång. Plus att jag har så mycket mjölk att jag, då jag ammar på ena bröstet måste ha en kopp på andra som samlar upp mjölken som rinner därifrån som brukar vara allt från 20ml- drygt 40ml. Så det är inte lika smidigt för mig att amma som jag tänkte det skulle vara. Inte iaf så länge jag behöver både napp och kopp. Men är så glad amningen funkar iaf!


Mysa till och fixa

Fick sånt sug att göra om här hemma idag...
Men vet inte vad jag vill göra riktigt.
Men det finns inte tid till att göra om en massa nu så jag får fixa och don med må saker så som, byta gardiner och lite små inredningsgrejer.
De brukar kunna göra stor skildad bara det så.
Men vet inte riktigt hur jag ska få till det så som jag fick en bild i huvudet att jag ville ha det.
Sitter och kikar på internet nu och funderar.
Ska fundera lite till så ska vi se om det lossnar.
Imorgon blir det en sväng in till stan, eventuellt måste vi förbi medecinkonsulten igen med lillen och kolla hans utslag.
Måste även kolla några andra små grejer och sedan ska vi även handla då Erik slutar.
Kanske även hinner hälsa på Hanna en sväng, hoppas då verkligen det =)

Idag blir Leo två veckor! Tänk så fort tid...

Idag blir Leo två veckor! Tänk så fort tiden går! Helt sjukt! Idag började Erik på att jobba igen och Kelvin har sin första dag på dagis igen sedan lillebror kom. Som han längtat... Jag och Leo ska in till stan idag för att kolla upp hans utslag. Sedan kanske det blir att hälsa på i byn.


Imorgon börjar allvaret

Imorgon kommer vardagen att bli ett faktum.
Imrogon börjar Erik jobba igen och Kelvin ska få börja gå på dagis igen 15 timmar / veckan.
Känns kul, skönt och läskigt.
Känns som det kommer ta ett tag innan vi får in några nya rutiner igen.
Oj vad ofta vi kommer att vara sen till dagis skulle jag tro =P
Idag har vi försökt städa lite, har iaf fått dammsuga och torkat av borden och bänkar mm...
Nu är det bara resten kvar,vika tvätt, lägga in all tvätt i skåpen, rengöra kaninburen och mycket mycket mer.
Kelvin som har haft några riktiga trotsiga dagar nu har vart ganska snäll idag.
(Inte för att han är dum igentligen)
Men de är jobbigt med denna tre års trots!
Fy ändå.
Tror dock det är lika jobbigt för honom.
Nej nu ska jag fortsätta plocka här hemma...

Imorgon är det måndag. Undrar vad den dage...

Imorgon är det måndag. Undrar vad den dagen har att ge?! Om det är någon som har tråkigt kan ni ju höra av er så kanske vi kan hitta på nått. Ikväll har vi vart till Joel och Nina. Vi har käkat och tittat på tv. Nu är vi på väg hem. Blir nog en tidig kväll ikväll.


Jag fattar inte att jag kan vara så trött!...

Jag fattar inte att jag kan vara så trött! Har en super snäll bebis som inte vaknar 100gånger under natten utan sover bra. Men ändå är jag trött. I natt dock har jag haft super ont i brösten och revbenen så har sovit super dåligt pga det. Har då inte blivit någon promenad idag som jag tänkt, vart en tupplur istället. ;-)


Fick ett super fint smycke av Pallan idag....

2011-11-01_22_05 (MMS)

Fick ett super fint smycke av Pallan idag. Tusen tack! Det är verkligen super fint! Med alla mina älskade pojkar i!


RSS 2.0